+31 (0) 6 50 25 43 71 info@fysiobruinsma.nl

Procedures

Verwijzing/Aanmelding

U kunt naar ons verwezen worden door uw huisarts of specialist, maar ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht. Bij een rechtstreekse aanmelding verrichten wij eerst een screening om vast te stellen of u bij ons aan het juiste adres bent voor behandeling. Wij kunnen u eventueel doorverwijzen naar uw huisarts, of naar een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Behandeling vindt plaats in onze praktijk. Indien nodig komen we bij u thuis.

Ook is de mogelijkheid er om ‘s avonds na 18.00uur behandeld te worden.

Huisarts

We hebben regelmatig overleg met de huisartsen in de omgeving. Zowel na een screening als aan het einde van een behandeling brengen wij verslag uit aan uw huisarts.

Zorgverzekeraar

U dient, voordat de behandeling of screening wordt verricht, zelf uw zorgpolis te controleren op vergoeding voor fysiotherapie. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Kinderen tot 18 jaar vallen onder de basis-verzekering.
Voor informatie over vergoedingen kijkt u op de website van uw zorgverzekeraar. Natuurlijk kunnen wij dit ook samen met u op de praktijk doornemen.

Onze tarieven hangen in de wachtkamer. Hier vindt u ook informatie over onze betalingsvoorwaarden en het privacy-reglement.

Bent u niet tevreden over een behandeling?
Aarzel niet om dit met ons te bespreken. Komen we er samen niet uit, dan treedt de klachtenregeling van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie in werking. De folder “Een klacht over uw fysiotherapeut” staat in de infobak in de wachtkamer.

Fysio Bruinsma

Bij Fysio Bruinsma kunt u terecht met klachten aan het bewegingsapparaat.De aanleiding van deze klachten kan zeer divers zijn:overbelasting, ongeval, ziekte, stress, sportblessures etc.

+31 (0) 6 50 25 43 71
045 5250732
info@fysiobruinsma.nl
- Kloosterweg 1, 6412CN Heerlen
- Rumpenerstraat 28, 6443CD Brunssum